Lidt om mig

Trine Kjær Jensen

Narrativ psykoterapeut, Cand. pæd. psyk. og sygeplejerske.

Jeg er oprindelig uddannet sygeplejerske, hvilket jeg har arbejdet som de første 10 år af min karriere. Dette har givet mig erfaring i at arbejde med mennesker i sorg og krise som følge af de tab som sygdom og lidelser førte med sig.

Efterfølgende har jeg læst psykologi på pædagogisk universitet og har i forlængelse af dette undervist på sygeplejerskeuddannelser i psykologi, kommunikation og psykiatri samt støttet studerende igennem uddannelser, som er ramt af fx angst og stress.

Sidenhen har jeg efteruddannet mig til narrativ psykoterapeut.

Personligt og som psykoterapeut er jeg optaget af hvordan forskellige belastende oplevelser som angst, skyld, skam, ensomhed, forvirring, tristhed og tomhed mv. kan bunde i manglende kontakt med og omsorg for, det som er værdifuldt for det enkelte menneske.

Min egen historie er fortællingen om, hvordan jeg i en længsel efter andres anerkendelse, gik fra at være styret af samfundets og andres forventninger, til mere at tilgodese egne behov og føle et større selvværd. Forandringer som gav mig mod til at række ud efter mine ønsker og drømme.

Disse erfaringer samt min indsigt i psykologi og terapi hjælper mig i mødet med andre, som står i lignende udfordringer. Jeg ved at processen ikke er ligetil, men også at det er muligt.

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutisk Forening og følger deres etiske principper.

Uddannelsen er 5 årig og godkendt af Dansk Psykoterapeut Forening.

Privat bor jeg i Birkerød med min mand og datter. Vi har også en voksen søn som bor i København